VAL | CAS | ENG
IV Concurs de Dolos i Pastissos amb Ametlla

Si t'agrada la cuina i els dolços, apunta't, prepara i sorprèn-nos amb el teu pastís d'ametlla. Els pastissos guanyadors tenen premi.

Aquest concurs tindrà lloc dins l'esdeveniment "Feslalí, El febrer és Alcalalí", el diumenge 12 de febrer, a la plaça de l'ajuntament a les 12 hores.

Bases del concurs
Participació
La participació en aquest concurs està oberta a tothom no professional. Tan sols es pot presentar un dolç/pastís per participant.
Característiques dels dolços / pastissos
Es pot participar en el concurs amb qualsevol tipus de dolç o pastís elaborat amb ametlla, però ha de ser casolà.
Inscripcions i presentació

La inscripció al concurs és gratuïta i es realitzarà a l'ajuntament fins el divendres 9 de febrer a les 14h. En el moment de la inscripció l'ajuntament farà entrega al participant de mig quilo d'ametlla per fer el dolç o pastís.

El diumenge 12 de febrer es presentarà el pastís o dolç d'ametlla a l'organització a la plaça de l'Ajuntament, a les 12.00 hores. També es proporcionarà la recepta del pastís per a ser publicada a la pàgina web www.feslali.com i a www.alcalaliturismo.com amb la finalitat de fer un receptari del poble.

Procediment
A cada participant se li assignarà un número, que identificarà el dolç/pastís per a que no es reconegui qui ha elaborat cada ú. El jurat farà la degustació dels dolços i pastissos presentats per poder fer la valoració pertinent, tenint en compte la seva presentació, originalitat i sabor. Després, el jurat farà públic el seu veredicte i designarà als dos guanyadors del concurs.
Premis

Hi haurà 2 premis:

1er. Premi pel dolç/pastís amb millor presentació.

1er. Premi pel dolç/pastís més saborós.

Cadascun dels premis està valorat en 50,00 euros, que podran gastar-se en qualsevol dels establiments i/o comerços del municipi.

Drets de difusió de la imatge
L'Ajuntament es reserva els drets de difusió de les imatges dels dolços o pastissos d'ametlla. Les imatges podran ser utilitzades sense finalitat comercial en qualsevol mitjà de difusió: web, revista, xarxes socials, etc.
Acceptació de les bases
La participació en el concurs suposa la total acceptació de les bases, així com el jurat i la seva decisió. El jurat està facultat per resoldre qualsevol situació no prevista en les bases de la manera que estimi més oportuna.
Més informació
Ajuntament Alcalalí
Tel. 96 648 20 24
E.mail: turismo@alcalali.es
Web: www.feslali.com
Segueix-nos
© Feslalí 2023 • Ajuntament d’Alcalalí • C/ Major, 10 • 03728 Alicante • T. 966 48 20 24 • adl@alcalali.es
aquenohaywebs.es